HIMALAYAN RESTAURANT

HIMALAYAN RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 29 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Himalayan Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 0:11 Rijst was voldoende en lekker. Nepalese curry was matig. Weinig groenten, alleen wat aardappel en tomaat
23 jan 2022 om 9:32 We eten hier vaker, nu eens op een andere manier. Net wat minder ambiance in alluminium bakjes maar het was weer erg lekker!!!
4 jan 2022 om 14:00 Very small portions, not worth the money. The lamb tikka was watery and had little taste with just a few pieces of dry lamb. The dal curry was also disappointing. Delivery took quite long.
3 jan 2022 om 18:36 7:11 bestelling aangenomen, 8,57 bezorgd… Erg vet en erg weinig voor het bedrag wat ik betaald heb. Niet echt aan te raden
18 nov 2021 om 20:51 Ik heb in hun restaurant eerder lekker gegeten, maar de bestelling nu viel eerlijk gezegd tegen. De witte rijst was waterig. De curry had weinig smaak. Heel anders dan ik al jaren gewend ben van deze soort Indiase curry. Jammer!
1 sep 2021 om 8:13 Was gewoon heerlijk :)
30 jun 2021 om 18:03 heerlijk eten
2 jun 2021 om 20:39 Uitstekend eten. Mooie hoeveelheid en heerlijk vers. Blijft een echte topper!
13 mei 2021 om 20:09 Net zoals het restaurant, goddelijk! Kan niet wachten om weer echt te komen eten!
15 apr 2021 om 22:32 Samosa's vooraf en daarna twee gerechten: proeft lekker vers, subtiel in de combinatie van ingredienten en kruiden, super smaakvol.
1 apr 2021 om 21:29 Was pretty bland. Had to spice it up myself. Granted I ordered a mild curry, but I didn’t know mild meant tasteless.
21 mrt 2021 om 19:49 Old salty food and very small portions. Rude to deliver this to customers...